Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς-Έτος Ιδρύσεως 1991

Δράσεις

ag konstantinos5 600Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου μαθητές και  το  χορωδιακό τμήμα των Εκπαιδευτηρίων μας επισκέφτηκαν τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου όπου τους υποδέχτηκε ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου.


Ο ιερέας αφού ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσφορά τροφίμων που συγκέντρωσαν οι μαθητές για τα συσσίτια του Ιερού Ναού, τους παρουσίασε τον εντυπωσιακά ανακαινισμένο ναό και τους μίλησε για τη χαρά που μας πλημμυρίζει όταν βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας.

Οι μαθητές μας τραγούδησαν τα κάλαντα και δέχθηκαν δώρα και ευχές από τον π. Ιωάννη. Μία ακόμα φιλανθρωπική δράση που γέμισε τη ψυχή των μαθητών με ζεστασιά και αγάπη.

 

Wednesday, 23 December 2015 00:00

Δέματα Φιλανθρωπίας

demata philanthropias 1

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται πανελληνίως για τη συνδρομή των προσφύγων από τη Συρία, πραγματοποίησαν το μήνα Δεκέμβριο κι έπειτα από κάλεσμα της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, σκεπασμάτων, ρούχων και παπουτσιών.

Για ακόμη μια φορά τα παιδιά μας ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, αποδεικνύοντας την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.